Јесења

Посредством Синдиката “Колубаре“ наши радници и ове године имају могућност коришћења јесење рекреације.

БИЈЕЛА: За Вилу “Мирели“ у Бијелој организоване су три јесење смене. Прва смена, од 30.08. до 09.09, за раднике износи 12.600,00 динара. Друга смена, од 09.09. до 19.09. је 11.400,00 динара, а трећа која почиње 19.09. и траје до 29.09. износи 9.600,00 динара. Цена организованог превоза је 40 евра по особи, а плаћање у десет полумесечних рата.
БУДВА: Хотел “Словенска плажа“ у Будви на располагању је од 30.08. до 19.09. по цени од 14.070,00 динара, а превоз износи 35 евра уз могућност отплате такође у десет полумесечних рата.
ЧАЊ: По цени од 8.160,00 динара радници могу летовати у Хотелу/Вили “Бабовић“ у Чању у периоду од 29. августа до 28. септембра. Плаћање је у десет полумесечних рата. Превоз износи 4.250,00 динара по особи, а плаћа се у осам полумесечних рата.
ПЕТРОВАЦ: Прва јесења смена за боравак у Хотелу “Цастелластва“ у Петровцу почиње 30. августа, а друга се завршава 19. септембра. Цена смештаја за раднике је 13.701,00 динар, а превоз је 35 евра по особи.
ХАНИОТИ: За Хотел “Олyмпиц Цосма“ у Ханиотију организоване су две смене у периоду од 01. до 21. септембра по цени од 12.588,00 динара. Повратна карта за превоз високотуристичким аутобусима износи 60 евра.
ПАРАЛИА: Три смене у периоду од 1. септембра до 1. октобра у Хотелу “Ерато“ у Паралији радници могу користити по цени од 12.936,00 динара. Превоз улази у цену смештаја, а плаћање је у 12 полумесечних рата.
ЗЛАТИБОР: Апартмани “Аћимовић“ на Златибору на располагању су од 31. августа до 2. новембра. Цена седмодневног одмора за раднике износи 7.539,00 динара, превоз је 1.950,00 динара, а плаћање у осам полумесечних рата.

,