Рехабилитација за 2016. годину

Овогодишња рехабилитација радника Колубаре организоваће се као и прошле године у девет домаћих лечилишта. Сходно здравственом стању, највећи број запослених лечиће се у Врњачкој Бањи, па је тако за опоравак у овом лечилишту обезбеђено 500 места. Организовано је пет смена које почињу 22. августа, а завршавају се 11. октобра.
Као и прошле године, за боравак у Атомској бањи Горња Трепча организовано је четрнаест смена. Тако ће укупно 350 радника моћи да се опоравља у периоду од 9. маја, па све до 26. септембра.
За рехабилитацију у Бањи Ковиљачи обезбеђено је 300 места и подељена је у седам смена. Прва смена почиње 24. маја, а последња се завршава 2. августа.
У Сокобањи има прилику да се рехабилитује 250 радника ‘’Колубаре’’, подељених у пет смена. Смене су распоређене у периоду од 23. јуна до 12. августа 2016. године.
По 150 места обезбеђено је за опоравак у младеновачком ‘’Селтерсу’’ и Пролом Бањи. Прва смена за ‘’Селтерс’’ почиње 1. августа, а последња, шеста, завршава се 30. септембра. Рехабилитација у Пролом Бањи је у три смене по 50 радника, и то у периоду од 3. августа до 2. септембра.
У Нишкој и Рибарској Бањи опорављаће се по 100 запосле них. Две смене за Нишку Бању биће реализоване у периоду од 3. до 23. октобра, а четири смене за Рибарску Бању одвијаће се од 16. маја до 25. јуна.
У Ивањици је обезбеђено 200 места за рехабилитицију, подељених у четири смене. Прва почиње 9. јуна, а четврта се завршава 19. јула ове године.

Сви запослени у ‘’Колубари’’, на основу медицинске документације, година радног стажа, тежине и услова рада, остварују право на коришћење рехабилитације, а пријаве се врше у синдикалним организацијама по деловима Предузећа.

, ,

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *